Junior Monteur

voor montageteam Technische Buitendienst

Ben jij klaar om een uniek avontuur in de bouwwereld aan te gaan? Wij zijn op zoek naar een gedreven Junior Monteur die zijn/haar hart heeft verloren aan de timmerkunst en graag wil schitteren in het polyesterparadijs!

 

Over Polyplus:

Wij zijn een toonaangevende producent van maatwerk glasvezelversterkte polyester gevelproducten, met een specialisatie in hoogwaardige dakgoten. Onze producten worden veelvuldig toegepast in de bouw- en renovatiesector vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Hierbij streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden en ons montageteam speelt daarin een cruciale rol.

 

Wat ga je doen?

Als Junior Monteur word je onderdeel van ons dynamische montageteam en werk je aan verschillende gave projecten door heel Nederland - van het herstellen van historische charme tot het creëren van moderne meesterwerken. Basiservaring in de bouw is een goede start, maar maak je geen zorgen als je dat (nog) niet hebt. Als je maar een flinke dosis enthousiasme meebrengt en ervoor openstaat om veel te leren en je te ontwikkelen.

Wij dagen je uit om je vaardigheden te verrijken door het installeren en afmonteren van onze hoogwaardige dakgoten en andere gevelproducten. En geloof ons, dat is nog maar het startpunt van jouw ontdekkingsreis. Na verloop van tijd zal je ook het polyesterwerk omarmen: wanneer je het lamineren en afwerken van onze kwaliteitsproducten beheerst, zal je de montageprojecten tot in perfectie kunnen opleveren. Een kunst op zich, als je het ons vraagt!

 

Wat breng jij ons?

  • Ervaring in de bouwsector is een plus, maar enthousiasme en leergierigheid zijn minstens zo belangrijk
  • Vaardigheid in sloop- en timmerwerkzaamheden en eventueel het opbouwen van steigers
  • Technisch inzicht en oog voor detail, zodat jouw bouwkunstwerken altijd tot in de puntjes verzorgd zijn
  • Een ambitieuze en teamgerichte instelling, je moet goed kunnen samenwerken
  • Bereidheid om op verschillende locaties door heel Nederland te werken – rijbewijs is een must

 

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en gevarieerde functie met ontwikkelmogelijkheden in een groeiend bedrijf
  • Professionele begeleiding door ervaren vakmensen, waardoor je jouw vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen
  • Een hecht en dynamisch team waarin je bijdraagt aan de ontwikkeling en groei van de montagedienst
  • Een goed salaris (vanaf €2400, afhankelijk van ervaring)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen + 13 ADV-dagen

 

Hoe solliciteren?

Sta je te popelen om je Polyplus-carrière te lanceren? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur je CV en motivatie naar Niek Bartelds ([email protected]). Heb je nog vragen over deze unieke kans? Geen probleem, we staan je graag te woord! Bel ons op 0592-346600 of 06-50517700 en ontdek meer over jouw toekomst in de bouwwereld. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen onze montagedienst verder te laten groeien!

Download vacature

{# #}